Et godt år for Advania

Solid vekst i alle markeder og betydelig økning i omsetning og resultat for 2017.  

  • Omsetning økt med 60% fra SEK 1.747 millioner i 2016 til SEK 2.803,5 millioner i 2017
  • Driftsresultat (EBITDA) økt med 59% fra SEK 162,3 millioner i 2016 til SEK 258 millioner i 2017

“2017 var et år med betydelig fremgang. I Sverige, vårt største marked, fortsatte vi å vokse og øke lønnsomheten. Vi presterte vekst på Island, samtidig som vi forbedret marginene og økte vår markedsandel. I Norge skiftet vi fokus mot Microsoft 365, vi økte salget og har snudd røde tall til sorte. Vår kundetilnærming gir Advania konkurransefortrinn i et raskt omskiftende IT-marked. Vi ser frem til å utvikle oss videre i de kommende årene», kommenterer Gestur Gestsson, konsernsjef i Advania.

 

Advania’s årsrapport for 2017 er tilgjengelig på engelsk og svensk på www.advania.com/about#annualreport.

 

More ...

Presseomtale i Digi

Svensk IT-fusjon kan gi Advania større pondus også i Norge, skriver Digi.no om Advanias kjøp av Caperio. 

– For konsernet er dette et vesentlig oppkjøp. Det betyr at vi blir større enn noen gang. Det får betydning først og fremst i det svenske markedet, men vi håper å kunne dra nytte av det videre både på Island, i Danmark og i Norge også, sier administrerende direktør Espen Hartz i Advania Norge til digi.no.

105:This article is not in any of the categories allowed for display!