Advania aktive på NIC 2018

31. januar til 2. februar arrangeres Nordic Infrastructure Conference (NIC) i Oslo. NIC arrangeres for syvende gang, dedikert til "driving technical IT best practice across IT Professionals and IT Decision Makers who want to learn from the best speakers in the world." Advanias sikkerhetseksperter Oddvar Håland Moe og Karim El-Melhaoui deltar med foredrag. 

Karim og Oddvar skal på hovedscenen torsdag 1. februar kl. 16:00 og holde foredraget "Hardcore hacker vs. Awesome IT-PRO - Battle Royale!" I denne sikkerhetssesjonen vil deltakerne få oppleve kampen mellom Oddvar (hardcore hacker) og Karim (Awesome IT-PRO) i et episk hacker mot forsvarer scenario. Foredraget vil vise farene ved angrepene og hvordan du kan forhindre dem ved å justere Windows standardinnstillinger og gjøre ytterligere herding. Virkelige angrep vil bli brukt og foredraget viser hvordan man best forsvarer seg mot dem. Øvelsen vil dekke "vanlig" herding, så vel som Oddvar og Karims erfaringsbaserte, tilpassede herding. Vær forberedt på mange demoer og "Let the battle begin!".  

Fredag 2. februar kl. 14:00 vil Oddvar holde foredraget "Hacking Windows with Windows", også dette på hovedscenen. Foredraget gir et dypdykk inn i teknikken som mange avanserte trusselaktører bruker når angrepene utføres. Trenden har endret seg fra å laste opp egendefinerte binære filer til bruk av Windows-binærprogrammer for å utføre nødvendige handlinger. I foredraget får du se hvordan du skal bruke Windows-binærfiler til å gjøre det tunge løftet under et angrep, og samtidig lære om andre Windows-funksjoner som DCOM. Foredraget vil også vise hvordan man kan oppdage og redusere effekten av slike angrep. 

Advania deltar også med stand på konferansen - velkommen for en uforpliktende prat - og delta på vår sikkerhetskonkurranse!

Les mer om NIC

Følg Karim og Oddvar på Twitter @KarimElMelhaoui  @Oddvarmoe

Advania Sikkerhet

More ...

Advania på internasjonalt anerkjent radio

I dag er radioprogrammet "Office Macro Security with Karim El-Melhaoui" publisert på RunAs Radio, en podcast for IT-fagfolk som arbeider med Microsoft-produkter.

 Hver episode består av samtale med en gjestekspert om relevante emner innen IT. 

Slik profilerer RunAs Radio programmet:  

Office macros need security?  Karim talks about some of the latest features coming in the Windows 10 Creators Update to provide more granular security for Office macos. But maybe IT`s time to move away from them entirely? 

Advanias sikkerhetsrådgiver Karim El-Melhaoui forteller at episoden han deltar i har fokus på nye features i Windows 10 Fall Creators Update og sikkerhet for Office Macros. Macro benyttes ofte til produktivitet, men innebærer samtidig trusler ved at hackere potensielt kan kjøre ondsinnet kode og ta kontroll over systemet via dokumenter som åpnes. 

I intervjuet snakker Karim både om truslene og om hvordan virksomheter kan beskytte seg.  

Tune in for å høre intervjuet med Karim via et av disse audioformatene: 

  • Soundcloud 
  • itunes 
  • Youtube 
  • Stitcher 
  • Overcast 
  • RSS (last 20 shows) 
  • RSS (all shows) 


Advanias sikkerhetseksperter tilbyr rådgivning  til kunder som trenger hjelp til å beskytte seg mot truslene mot Windows, aktivere nye innstillinger som beskytter mot macro angrep og annen risiko.   


Ta kontakt hvis du ønsker en sikkerhetsvurdering for din virksomhet! 

Karim El-Melhaoui

Karim El-Melhaoui  | Technical Architect
 
Microsoft MCT, MCSE Mobility & Cloud Platform