Advania aktive på NIC 2018

31. januar til 2. februar arrangeres Nordic Infrastructure Conference (NIC) i Oslo. NIC arrangeres for syvende gang, dedikert til "driving technical IT best practice across IT Professionals and IT Decision Makers who want to learn from the best speakers in the world." Advanias sikkerhetseksperter Oddvar Håland Moe og Karim El-Melhaoui deltar med foredrag. 

Karim og Oddvar skal på hovedscenen torsdag 1. februar kl. 16:00 og holde foredraget "Hardcore hacker vs. Awesome IT-PRO - Battle Royale!" I denne sikkerhetssesjonen vil deltakerne få oppleve kampen mellom Oddvar (hardcore hacker) og Karim (Awesome IT-PRO) i et episk hacker mot forsvarer scenario. Foredraget vil vise farene ved angrepene og hvordan du kan forhindre dem ved å justere Windows standardinnstillinger og gjøre ytterligere herding. Virkelige angrep vil bli brukt og foredraget viser hvordan man best forsvarer seg mot dem. Øvelsen vil dekke "vanlig" herding, så vel som Oddvar og Karims erfaringsbaserte, tilpassede herding. Vær forberedt på mange demoer og "Let the battle begin!".  

Fredag 2. februar kl. 14:00 vil Oddvar holde foredraget "Hacking Windows with Windows", også dette på hovedscenen. Foredraget gir et dypdykk inn i teknikken som mange avanserte trusselaktører bruker når angrepene utføres. Trenden har endret seg fra å laste opp egendefinerte binære filer til bruk av Windows-binærprogrammer for å utføre nødvendige handlinger. I foredraget får du se hvordan du skal bruke Windows-binærfiler til å gjøre det tunge løftet under et angrep, og samtidig lære om andre Windows-funksjoner som DCOM. Foredraget vil også vise hvordan man kan oppdage og redusere effekten av slike angrep. 

Advania deltar også med stand på konferansen - velkommen for en uforpliktende prat - og delta på vår sikkerhetskonkurranse!

Les mer om NIC

Følg Karim og Oddvar på Twitter @KarimElMelhaoui  @Oddvarmoe

Advania Sikkerhet

More ...

Møt Advania på den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon

Bli oppdatert og få kunnskap om de siste cybertruslene og hvordan du skal beskytte din virksomhet og dine systemer mot de nye sårbarhetene. I år vil du bl.a. lære hvordan dine data i skyen kan bli misbrukt og hvordan du skal beskytte de, samt hvordan selve de sikreste autentiseringssystemene kan bli hacket og hvordan du skal sikre de.

Den nasjonale Cybersikkerhetskonferansen - HackCon - er en konferanse for de som er genuint opptatt av cyber- og informasjonssikkerhet, og som ønsker en reell kompetanseheving innen disse fagfeltene for å håndtere nåværende og fremtidige cyber- og informasjonsutfordringer.

preHackCon

preHackCon går av stabelen 12. og 13. februar. Som navnet indikerer går preHackCon av stabelen i forkant av HackCon. preHackCon er er et 2 dagers dybdekurs som tar opp dagsaktuelle tema og er tilpasset norske forhold.

Her skal Oddvar Moe og Karim El-Melhaoui fra Advania holde todagerskurset "Master of Windows Defense" som  fokuserer på hvordan virksomheter best kan beskytter sitt Windowsmiljø slik at det tåler angrep bedre.

HackCon#13

HackCon#13 vil foregår 14. - 15. februar 2018 på Høyres hus i Oslo.

Oddvar Moe fra Advania vil her holde et foredrag om "Windows binærfiler - Et ekte eventyr i sårbarheter", et foredrag som passer for alle som er interessert i å se forstå dagens trusselbilde og få innsikt i fremtidensutfordringer.

Fullt program for HackCon finner du her.

Påmelding

Meld deg på HackCon og bli oppdatert og få kunnskap om de siste cybertrusler og utfordringer for å beskytte din virksomhet og virksomhetens verdier best mulig. For å få best mulig pris ved påmelding, skriv inn firmanavn "Advania" i kommentarfeltet.

Klikk her for å melde deg på HackCon/preHackCon#13


Det er begrenset antall plasser for påmelding, det lønner seg derfor å melde seg på snarest for å sikre seg plass.