Advania bidrar på den Nasjonale Cyber Sikkerhetskonferansen HackCon

 I dag starter den Nasjonale Cyber sikkerhetskonferansen HackCon i Oslo. I fire dager vil sikkerhetskonferansen by på ekspertise for IT-fagfolk om nåværende og fremtidige utfordringer for cyber- og informasjonssikkerhet. Advania spiller en betydelige rolle som både kurs- og foredragsholdere.

HackCon vil gi deltakerne kunnskap om de nyeste cybertruslene. I år er fokuset på å lære hvordan data i skyen kan misbrukes, og hvordan man beskytter dem, hvordan selv de sikreste autentiseringssystemene kan hackes og hvordan de skal sikres.

preHackCon foregår i forkant av HackCon, og er et to-dagers dybdeskurs som omhandler moderne temaer tilpasset norske forhold. Chief Technical Architect og Microsoft MVP (Microsoft Most Valuable Professional) Oddvar Håland Moe og Technical Architect Karim El-Melhaoui fra Advania skal gjennomføre seminaret "Master of Windows Defense" som fokuserer på hvordan bedrifter best kan beskytte sitt Windows-miljø for bedre å tolerere angrep.

På HackCon som starter 14. Februar, presenterer Oddvar Håland Moe "Windows binære filer - Et ekte eventyr i sårbarheter". Denne sesjonen passer for alle som er interessert i det nåværende trusselbildet og gir innsikt i fremtidens utfordringer.
Oddvar Håland Moe ble nylig anerkjent for å oppdage svakheter i Windows 10.

Om HackCon: https://www.hackcon.org/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=8bxkbklWDa8

More ...

NIC er i gang - møt Advania i Oslo Spektrum!

Advania står klar når Nordic Infrastructure Conference i dag sparker igang i Oslo. Vi bidrar med flere foredragsholdere, i paneldebatt - og naturligvis med stand. 

 

Foredrag:

Hardcore hacker vs Awesome IT-PRO - Battle Royale! 

Hacking Windows with Windows

Advania vil i dag også delta i i en paneldebatt som filmes. Dette blir en samtale hvor Ashley Gatehouse, CMO i Crayon vil be Advanias Oddvar Håland MoeChief Technical Architect og MVP om å utdype sine synspunkter ytterligere. Panelet vil bestå av Advanias Karim El-Melhaoui, Technical Architect samt Paula Januszkiewicz, CEO at CQURE og Mike Clinch – VP Digital and Cloud Services at Crayon.


 

Om NIC

Advania Sikkerhet