Et godt år for Advania

Solid vekst i alle markeder og betydelig økning i omsetning og resultat for 2017.  

  • Omsetning økt med 60% fra SEK 1.747 millioner i 2016 til SEK 2.803,5 millioner i 2017
  • Driftsresultat (EBITDA) økt med 59% fra SEK 162,3 millioner i 2016 til SEK 258 millioner i 2017

“2017 var et år med betydelig fremgang. I Sverige, vårt største marked, fortsatte vi å vokse og øke lønnsomheten. Vi presterte vekst på Island, samtidig som vi forbedret marginene og økte vår markedsandel. I Norge skiftet vi fokus mot Microsoft 365, vi økte salget og har snudd røde tall til sorte. Vår kundetilnærming gir Advania konkurransefortrinn i et raskt omskiftende IT-marked. Vi ser frem til å utvikle oss videre i de kommende årene», kommenterer Gestur Gestsson, konsernsjef i Advania.

 

Advania’s årsrapport for 2017 er tilgjengelig på engelsk og svensk på www.advania.com/about#annualreport.

 

More ...

NIC er i gang - møt Advania i Oslo Spektrum!

Advania står klar når Nordic Infrastructure Conference i dag sparker igang i Oslo. Vi bidrar med flere foredragsholdere, i paneldebatt - og naturligvis med stand. 

 

Foredrag:

Hardcore hacker vs Awesome IT-PRO - Battle Royale! 

Hacking Windows with Windows

Advania vil i dag også delta i i en paneldebatt som filmes. Dette blir en samtale hvor Ashley Gatehouse, CMO i Crayon vil be Advanias Oddvar Håland MoeChief Technical Architect og MVP om å utdype sine synspunkter ytterligere. Panelet vil bestå av Advanias Karim El-Melhaoui, Technical Architect samt Paula Januszkiewicz, CEO at CQURE og Mike Clinch – VP Digital and Cloud Services at Crayon.


 

Om NIC

Advania Sikkerhet

 

 

 

 

 

 

105:This article is not in any of the categories allowed for display!