Møt Advania på G-Summit i Stockholm

G-Summit går av stabelen 22. Mai. Advania er tilstede med fagpersoner fra Norge, Sverige og Danmark. Hvordan løse de viktigste utfordringene for å levere eksepsjonelle kundeopplevelser står på agendaen. 

Vi ønsker våre sluttkunder innen Contact Center Solutions velkommen til en dag spekket med engasjerende foredrag, plenumsdiskusjoner og interaktive presentasjoner! 


Temaet for arrangementet "Moments Connected" illustrerer hvordan kundene bruker Genesys innovasjon til å levere friksjonsløse kundeopplevelser for å skape differensierte merkeopplevelser.

I Stockholm 22. Mai vil du være sikret faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverkesbygging!

Advania er en av to hovedsponsorer på G-Summit. 

Spørsmål om arrangementet? Kontakt Pål Landt Ourdahl, tlf: +47 99529445

 

Få de siste oppdateringer om foredragsholdere og agenda på LinkedIn: #GSummit18

Les mer om konferansen G-Summit

More ...

Firesafe velger Advania og Dynamics 365

Skandinavias markedsleder innen brannsikring går for det skybaserte forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 og partnerskap med kompetanseleverandøren Advania.

 - Vi har valgt Advania og Dynamics 365 fordi vi ønsket en fremtidsrettet og moderne IT-plattform, sier Svein Kjenne, Direktør IT/Administrasjon i Firesafe. - Vi har vært opptatt av å anskaffe en komplett og fleksibel ERP/CRM løsning som vi kan vokse i. 

Sentralt i leveransen er Firesafes behov for en prosjektstruktur og et forretningssystem som fungerer optimalt på tvers av konsernet.   

Leveransen til Firesafe omhandler nytt forretningssystem (ERP) og CRM. Innenfor CRM har Advania med seg Skill som spesialisert underleverandør. Videre er ExFlow og integrasjoner til randsystemer med i løsningen til selskapet som opererer i Norge, Sverige og Danmark.  

- Løsningen vi skal levere til Firesafe favner hele 365-plattformen fra Microsoft. Vi er glad for å ha fått denne tilliten fra Firesafe og ser frem til samarbeidet! sier Espen B. Hartz, Adm.dir i Advania Norge.  

Samordning i fokus   

Firesafe skal få en løsning som sørger for samordning av arbeidet i konsernets ulike enheter. Selv om objektet er det samme for alle – bygg som skal brannsikres – jobber de ulike forretningsenhetene mot forskjellige partnere; byggeier, entreprenør og leietaker. Med Dynamics 365 får Firesafe et brukervennlig system som gjør det enkelt å rapportere og få ut data på det samme objektet for alle enhetene. Samtidig som det legges til rette for bedre samhandling og oversikt på tvers av konsernet.  

Raskere på lufta med skybasert standard   

Det som skiller det Dynamics 365 fra tidligere versjoner av forretningssystemet er at denne skybaserte standardiserte plattformen gir rask tilgang til et miljø og hurtigere prosess frem mot faktisk drift. I arbeidet med nytt forretningssystem og CRM til Firesafe tar Advania mål av seg å levere løsningen ferdig til akseptansetest i løpet av fem måneder.   

 

For mer informasjon vennligst ta kontakt med:

Espen Hartz, CEO Advania Norge, tlf: +47 930 29 688, e-post: espen.hartz@advania.no

 

 

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

105:This article is not in any of the categories allowed for display!