Møt Advania på G-Summit i Stockholm

G-Summit går av stabelen 22. Mai. Advania er tilstede med fagpersoner fra Norge, Sverige og Danmark. Hvordan løse de viktigste utfordringene for å levere eksepsjonelle kundeopplevelser står på agendaen. 

Vi ønsker våre sluttkunder innen Contact Center Solutions velkommen til en dag spekket med engasjerende foredrag, plenumsdiskusjoner og interaktive presentasjoner! 


Temaet for arrangementet "Moments Connected" illustrerer hvordan kundene bruker Genesys innovasjon til å levere friksjonsløse kundeopplevelser for å skape differensierte merkeopplevelser.

I Stockholm 22. Mai vil du være sikret faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverkesbygging!

Advania er en av to hovedsponsorer på G-Summit. 

Spørsmål om arrangementet? Kontakt Pål Landt Ourdahl, tlf: +47 99529445

 

Få de siste oppdateringer om foredragsholdere og agenda på LinkedIn: #GSummit18

Les mer om konferansen G-Summit

More ...

Alle forretningsprosesser i skyen

Cloud er på alles lepper. Mens de fleste bedrifter konsentrerer seg om å gjøre sitt driftssenter skybasertbasert, har A Bygg gått mye lenger.

Da Dag Straumsheim ble finansdirektør på A Bygg, oppdaget han raskt at det eksisterende forretningssystemet ikke var tilstrekkelig for selskapets ambisiøse vekstplaner.

A Bygg er en Oslobasert totalentreprenør som hovedsakelig leverer næringsbygg og offentlige bygg. Selskapet er organisert som en prosjektorganisasjon som benytter flere underleverandører. A Bygg utgjør en solid aktør innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. I 2016 omsatte A Bygg for 450 millioner kroner, men målet er en betydelig vekst både i omsetning og antall ansatte.

- Det er viktig å ha moderne, effektive verktøy for kontroll på forretningen, spesielt i entreprenørbransjen hvor man driver med så mange unik prosjekter samtidig, sier Dag Straumsheim.

Tilgjengelighet

Da Straumsheim startet arbeidet med å finne nytt forretningssystem var han fast bestemt på at det skulle være skybasert. - Fremtiden er sky og jeg har ikke noe ønske om å eie eller drifte en server. Faktisk kan jeg ingenting om å drifte servere og vil at noen som kan dette gjør det for oss.

For A Bygg var det også av uvurderlig betydning at løsningene kunne gi tilgjengelighet. - Alle våre løsninger må være tilgjengelige for alle ansatte uansett hvor de er. Vi har mange ansatte på ulike byggeplasser som samtidig er foreldre som noen ganger trenger å ta vare på sine barn. Uansett hvor de er, er det av stor betydning at de når som helst når som helst til våre systemer.

- Jeg hadde nesten gitt opp før jeg fant Advania. Mange av løsningene som er laget for vår bransje, passer ikke til A Bygg fordi vi opererer på en litt annen måte. Hos A Bygg er det nemlig ingen håndverkere og fagarbeidere ansatt, entreprenøren kjøper alle tjenestene eksternt fra andre leverandører.

Prosjektøkonomi og kontraktsoppfølging 

- Det vi trengte var en fullgod modul for innkjøp. En løsning for oppfølging av underleverandører når det gjelder kontrakter, fakturaer og økonomi. I bransjeløsningene Straumsheim vurderte manglet denne modulen i stor grad. Han kjente til Microsoft Dynamics AX, men vurderte dette ERP-systemet som for omfattende for et selskap av A Byggs størrelse.

Løsningen A Bygg valgte var Advania Norges tilbud på Microsoft Dynamics 365 i kombinasjon med SharePoint og Office 365. Løsninger oppdateres kontinuerlig og drives sikkert av Microsoft.

CFO Straumsheim vektlegger betydningen av Advanias prosjektmetode, en fast track som avklarer forståelse og behov underveis, et samarbeid basert på at veien skulle bli til mens man gikk.

- Hvis vi skulle ha formulert kravspesifikasjon, ville vi sannsynligvis ha manglet relevant kompetanse og risikert å lage en spesifikasjon basert på den gamle løsningen som vi ønsket å erstatte. 

Bedre samspill med Dynamics 365

Når Dynamics 365 og Power BI er fullt på plass, vil A Bygg fokusere på interaktive verktøy og Microsoft-løsninger for bedre kommunikasjon i prosjekter. E-postbruk skal reduseres og dokumenthåndtering bli mer effektiv ved hjelp av verktøy som SharePoint, One Drive, Teams og Groups.

- Behovene vi har hos A Bygg er ikke unike. Jeg antar at de fleste prosjektorganisasjoner trenger løsninger for mer effektiv prosjektstyring og kommunikasjon, sier Straumsheim.

Standard

For bedrifter som vurderer å kjøpe en skybasert forretningsløsning som Microsoft-plattformen levert av Advania, gir Dag Straumsheim et klart råd: - Strekk dere langt for å ta i bruk standard løsninger i stedet for å be om spesialtilpasninger. Det vil med sikkerhet redusere kostnader, tidsbruk og risiko.

 

Foto: Tina Koss / A Bygg

 

105:This article is not in any of the categories allowed for display!