Et godt år for Advania

Solid vekst i alle markeder og betydelig økning i omsetning og resultat for 2017.  

  • Omsetning økt med 60% fra SEK 1.747 millioner i 2016 til SEK 2.803,5 millioner i 2017
  • Driftsresultat (EBITDA) økt med 59% fra SEK 162,3 millioner i 2016 til SEK 258 millioner i 2017

“2017 var et år med betydelig fremgang. I Sverige, vårt største marked, fortsatte vi å vokse og øke lønnsomheten. Vi presterte vekst på Island, samtidig som vi forbedret marginene og økte vår markedsandel. I Norge skiftet vi fokus mot Microsoft 365, vi økte salget og har snudd røde tall til sorte. Vår kundetilnærming gir Advania konkurransefortrinn i et raskt omskiftende IT-marked. Vi ser frem til å utvikle oss videre i de kommende årene», kommenterer Gestur Gestsson, konsernsjef i Advania.

 

Advania’s årsrapport for 2017 er tilgjengelig på engelsk og svensk på www.advania.com/about#annualreport.

 

More ...

Advania representerte på PSConf!

Twitter vitner om at presentasjonen som Advanias Tom-Inge Larsen holdt på PowerShell Conference Europe i forrige uke var en stor suksess! Som en deltaker skriver: "@ti83 from #advania stole the show at #psconfeu with his demo of #powershell for #iot."

Selveste Jeffrey Snover la ut dette: https://twitter.com/jsnover/status/986912425499922432

Slik beskriver arrangørene konferansen Advania deltok på:

PowerShell Conference Europe is the largest PowerShell-themed conference in Europe, and is held in Hanover, Germany each year. We attract speakers and attendees from all over the world, with such topics as security, DevOps, databases, core language features, optimization, DSC, best practices and much more.

http://www.psconf.eu/

Følg Tom-Inge Larsen på Twitter

105:This article is not in any of the categories allowed for display!