Et godt år for Advania

Solid vekst i alle markeder og betydelig økning i omsetning og resultat for 2017.  

  • Omsetning økt med 60% fra SEK 1.747 millioner i 2016 til SEK 2.803,5 millioner i 2017
  • Driftsresultat (EBITDA) økt med 59% fra SEK 162,3 millioner i 2016 til SEK 258 millioner i 2017

“2017 var et år med betydelig fremgang. I Sverige, vårt største marked, fortsatte vi å vokse og øke lønnsomheten. Vi presterte vekst på Island, samtidig som vi forbedret marginene og økte vår markedsandel. I Norge skiftet vi fokus mot Microsoft 365, vi økte salget og har snudd røde tall til sorte. Vår kundetilnærming gir Advania konkurransefortrinn i et raskt omskiftende IT-marked. Vi ser frem til å utvikle oss videre i de kommende årene», kommenterer Gestur Gestsson, konsernsjef i Advania.

 

Advania’s årsrapport for 2017 er tilgjengelig på engelsk og svensk på www.advania.com/about#annualreport.

 

More ...

Advania representerer på Summit EMEA

Den pågående tredagers-konferansen i Dublin, Irland, fokuserer på Dynamics 365, AX & CRM. Advania deltar med representanter for vårt strategiske konsernfelles verditilbud for eiendomsforvaltning: PMAx 365.

Advania har nylig lansert den skybaserte forretningsløsningen PMAx 365, en optimalisert industristandard for eiendomsforvaltere. PMAx 365 utnytter til fulle Microsofts smarte plattform for forretningsløsninger og er utviklet i nært samarbeid med bedrifter i det skandinaviske eiendomsmarkedet.

Global satsning
PMAX 365 vil bli tilbudt på det globale markedet. Advania øker ambisjonene og vil tilby løsningen via Microsoft-tjenesten AppSource. Vi omfavner kombinasjonen egenutvikling standard løsning og med Microsofts moderne plattform når vi sikter mot sertifisering av PMAx.

Drífa Thorrarinsdottir, Sigrídur Sia Thordardottir, Aase Herø, og Róbert Karason deltar på vegne av Advania og PMAx 365.

- Det har vært en vellykket konferanse med mange spennende foredrag, mennesker og potensielle muligheter. Vi har satt PMAx på kartet og er fornøyde med konferansen, forteller Product Manager Aase Herø fra Dublin.

Slik beskriver arrangørene konferansen
:

Summit EMEA is the User Group conference that brings Microsoft Dynamics 365, AX and CRM users, industry experts and software development vendors together to discuss important issues, to learn about product updates, and to find genuine solutions that suit your business needs.

https://www.summitemea.com/home

105:This article is not in any of the categories allowed for display!