Securitas AS sikrer seg med Advania

Microsoft Dynamics AX blir forretningsløsningen i Norges største sikkerhetsselskap. «Vi ønsket en fremtidsrettet og dynamisk ERP-plattform som er integrert med våre fagsystemer. Advania har vist god forståelse for våre behov og fremstår som kompetente og løsningsorienterte. I tillegg har selskapet solide referanser fra tidligere prosjekter», sier Christian Olberg, økonomidirektør i Securitas.  

Advanias løsning inkluderer Business Intelligence (BI) som sørger for tilgang til oppdatert og relevant informasjon for virksomhetsstyring. Securitas har 40 kontorer og 6000 vektere i Norge. Med den nye løsningen forventer Olberg å få et enklere og mer effektivt økonomi- og styringssystem. 

Microsoft Dynamics AX er en plattform som stabilt følger organisasjonen gjennom endringer og vekst – forretningssystemet støtter opp under nåværende og fremtidige arbeidsprosesser og sikrer rapportering og kontroll. 

 «Vi er svært takknemlig over avtalen og skal gjøre vårt for å bidra til nye muligheter og vekst for Securitas, sier Ole Morten Settevik, adm.dir. i Advania. Securitas er et spennende selskap, et sterkt varemerke og forretningsløsningen de etterspør en krevende og interessant oppgave for Advania å levere på. Vi gleder oss og ønsker Securitas velkommen!»