Advania gjør det mulig for GC Rieber

GC Rieber har gjennom generasjoner drevet verdiutvikling innen næringsområdene industri, shipping og eiendom. Et ønske om å møte fremtidige krav, styrke konsernets konkurransekraft, samt effektivisere og konsolidere på tvers av konsernet, gjør at GC Rieber nå går til anskaffelse av nytt forretningssystem, selve sentralnervesystemet i en virksomhet. Etter en grundig vurdering av markedstilbudet falt valget på Microsoft Dynamics AX med Advania som leverandør. 

- Vår intensjon var å finne en partner som leverer et solid forretningssystem som vil bidra til å sikre våre kunder merverdi. Innkjøp av Microsoft Dynamics AX fra Advania skal legge til rette for prosesser som foregår både på tvers av selskaper i konsernet GC Rieber og i det enkelte selskap. Vi forventer at det nye forretningssystemet vil bidra til å gjøre konsernet mer konkurransedyktig. Mer effektive arbeidsprosesser, bedre informasjon og kontroll vil også bidra til bedre lønnsomhet, sier adm. dir. Paul-Christian Rieber i GC Rieber.

- GC Rieber har en stolt tradisjon med å skape nærings- og samfunnsmessige verdier. Vi ser frem til å bidra med løsninger og kompetanse som gir ytterligere vekst, uttaler adm.dir Ole Morten Settevik i Advania.

- Vi er veldig fornøyd med at valget i hard konkurranse falt på Dynamics AX og ser frem til å videreutvikle relasjonen og skape forretningsresultater for GC Rieber fremover sammen med Advania, uttaler Jørn Seglem, direktør for Microsoft Dynamics. 

- Dette er et prosjekt hvor forretningssystem skal levere på tvers av næringer, GC Rieber er både et konsern og et konglomerat av selskaper. Å bli valgt som leverandør til en slik oppgave er en seier for Microsoft Dynamics AX og for konsulenthuset Advania som får vist bredden i vårt markedstilbud, uttaler Salgs- og markedsdirektør i Advania Espen Hartz.

GC Riebers nye forretningssystem skal leveres som ett prosjekt i GC Rieber AS, GC Rieber Compact og GC Rieber Eiendom. Prosjektet startet i august. Målet er at GC Rieber er i drift i 2. kvartal 2015. Avtalen innebærer også opsjon om senere implementering i selskapene GC Rieber Shipping, GC Rieber Salt, Compact India og GC Rieber Compact South Africa.

Advania har invitert med iStone som underleverandør overfor GC Rieber. iStone skal bistå med løsning innenfor næringen industri.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Espen B. Hartz, Salgs- og markedsdirektør i Advania - tlf +47 93029688 espen.hartz@advania.no
 Anne Sortland, Prosjektleder ERP i GC Rieber tlf +47 92809010 anne.sortland@gcrieber.no