Convergence 2015: AX i skyen!

Nå skjer det- Microsoft Dynamics AX blir Cloud! Skytjenesten Dynamics AX ble i dag 1. desember lansert under Convergence i Barcelona. Advania var på plass og kunne konstatere at Norge er i gruppe 2 for utrullingene, som betyr at AX Cloud er klar for det norske markedet høsten 2016. Advania er klar, eller som man sier her på Convergence ” We are comitted to the future!”

Hva betyr dette for kundene?

- Nye muligheter! Vi gleder oss allerede til å kunne vise kundene våre hvordan dette blir. Brukeropplevelsen blir råere og mer tilpasset den enkelte bruker enn noen gang før, kommenterer Salgs- og markedsdirektør Espen Hartz i Advania. 


Når Microsoft selv skal forklare hva som er det viktigste med AX Cloud er det første de trekker frem user experience, at utviklingen har lagt brukererfaring til grunn for alt som er laget. Videre peker Microsoft på at intelligent system, forretningsdrift on the go og mulighet for kundene å øke sin produktivitet med AX Cloud. Den nye løsningen er basert på såkalt proven business logic, dette innebærer at AX Cloud har ivaretatt funksjonalitet vi kjenner fra AX 2012. 

Espen Hartz trekker frem at AX Cloud er mer prosesstyrt enn noensinne og vil understøtter mange prosesser på en langt bedre måte enn i dag. Løsningen er dessuten utformet ved bruk av HTML5 som har stor betydning for brukeropplevelsen. For en retail-bedrift vil man eksempelvis kunne vise frem bilder av produktene sine langt bedre.  

Raskere i gang. Raskere skalering. 

Microsoft hevder at den nye versjonen av AX skal øke farten i kundenes forretning. Dette handler om at med bruk av skytjenester skal implementeringstiden være mye raskere, noe som medfører at man kommer fortere i markedet med nytt system og kan fokusere på inntjeningen. Løsningen har også raskere skalering og kan enkelt tilpasses forretningens vekst og kapasitet. Dette kombinert med et sexy og fleksibelt grensesnitt gjør at virksomheter med AX Cloud får mulighet til å Increase the speed of doing business!