Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er Microsoft’s siste lansering som kombinerer løsninger for Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Managment (CRM) og Business Intelligence (BI) i én og samme skyløsning basert på Azure.


Dynamics 365 ble lansert 1. november i år, og består av en rekke ulike skybaserte applikasjoner, og vil komme i to versjoner: Business og Enterprise. Førstnevnte er beregnet på mindre virksomheter, og inneholder modulene Financials, Sales og Marketing. Enterprise-versjonen er beregnet for større virksomheter, og har i tillegg modulene Operations (tidligere Microsoft Dynamics AX), Customer Service, Field Service og Project Service Automation. 

Dynamics 365 forener CRM og ERP funksjonalitet ved å levere applikasjoner som fungerer sømløst sammen for å bidra til å håndtere spesifikke funksjoner på tvers av salg, kundeservice, produksjon, finans, prosjekt, markedsføring og analyse. I tillegg til et bredt spekter av spesialbygde applikasjoner, er det en tett integrasjon med Office 365, Power BI og Cortana Intelligence.

Ikke ulikt hva Microsoft gjorde med tilgjengeliggjøring av kontorstøtteapplikasjonene i Office-pakken og lanserte Office 365 som en skybasert løsning, er det nå forretningsapplikasjonene som er neste «suite» som tilgjengelig gjøres som en skybasert løsning i Dynamics 365. Dynamics 365 er designet for tett samhandling med Office 365. Vi snakker ikke lenger om integrasjon, men om samhandling gjennom en felles datamodell.

Med Dynamics 365 får virksomheten tilgang til moderne og intelligente forretningsapplikasjoner som gjør det enklere å digitalisere og forbedre forretningsprosesser. Det er mulig å ta i bruk de applikasjonene dere har behov for, og legge til applikasjon etter hvert som virksomheten vokser eller behovet melder seg. 

Våre selgere, rådgivere og konsulenter har god kunnskap om Dynamics 365, book gjerne et møte med oss for å diskutere hvordan dere kan få nytte av den nye plattformen.