Gratis sikkerhetsseminar i din bedrift?

Oktober er Nasjonal sikkerhetsmåned og vi i Advania ønsker å bidra til at det settes fokus på IT- og informasjonssikkerhet i norske bedrifter. Derfor inviterer vi oss selv til å komme på besøk med relevant kompetansedeling - helt gratis! 

Vi tilbyr tre foredrag:

“Ti viktige grep mot hackerangrep” https://sikkert.no/foredrag/ti-viktige-tiltak-dataangrep hvor Karim El-Melhaoui (Technical Architect) holder en gjennomgang som gir grunnlag for hvordan ledergruppe og IT-ansatte kan planlegge og innføre tiltak i egen bedrift.  

Målgruppe: Ledergruppe og IT-ansatte.

“Et klikk er nok!” https://sikkert.no/foredrag/et-klikk-er-nok hvor Oddvar Moe (Chief Technical Architect) holder en presentasjon hvor målet er å øke bevissthet som igjen øker bedriftens sikkerhet. Foredraget tar for seg konkrete eksempler på faktiske forsøk på angrep.

Målgruppe: Alle ansatte.

“Gjøre livet til h@ckere vanskeligere” https://sikkert.no/foredrag/gjore-livet-hckere-vanskeligere  også dette av Oddvar Moe, en av Norges ledende sikkerhetseksperter innen Microsoft teknologi. Foredraget handler om hvordan endre standardoppsettet i Windows for å gjøre det vanskeligere for hackere å få tilgang. 

 

Målgruppe: Ledergruppe og IT-ansatte. 

 

Hver av linkene fører til side for påmelding/bestilling. 

Les mer om Nasjonal Sikkerhetsmåned.

 

Følg Karim og Oddvar på Twitter
@KarimElMelhaoui 
@Oddvarmoe  


Advania Sikkerhet