Møt Advania på den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon

Bli oppdatert og få kunnskap om de siste cybertruslene og hvordan du skal beskytte din virksomhet og dine systemer mot de nye sårbarhetene. I år vil du bl.a. lære hvordan dine data i skyen kan bli misbrukt og hvordan du skal beskytte de, samt hvordan selve de sikreste autentiseringssystemene kan bli hacket og hvordan du skal sikre de.

Den nasjonale Cybersikkerhetskonferansen - HackCon - er en konferanse for de som er genuint opptatt av cyber- og informasjonssikkerhet, og som ønsker en reell kompetanseheving innen disse fagfeltene for å håndtere nåværende og fremtidige cyber- og informasjonsutfordringer.

preHackCon

preHackCon går av stabelen 12. og 13. februar. Som navnet indikerer går preHackCon av stabelen i forkant av HackCon. preHackCon er er et 2 dagers dybdekurs som tar opp dagsaktuelle tema og er tilpasset norske forhold.

Her skal Oddvar Moe og Karim El-Melhaoui fra Advania holde todagerskurset "Master of Windows Defense" som  fokuserer på hvordan virksomheter best kan beskytter sitt Windowsmiljø slik at det tåler angrep bedre.

HackCon#13

HackCon#13 vil foregår 14. - 15. februar 2018 på Høyres hus i Oslo.

Oddvar Moe fra Advania vil her holde et foredrag om "Windows binærfiler - Et ekte eventyr i sårbarheter", et foredrag som passer for alle som er interessert i å se forstå dagens trusselbilde og få innsikt i fremtidensutfordringer.

Fullt program for HackCon finner du her.

Påmelding

Meld deg på HackCon og bli oppdatert og få kunnskap om de siste cybertrusler og utfordringer for å beskytte din virksomhet og virksomhetens verdier best mulig. For å få best mulig pris ved påmelding, skriv inn firmanavn "Advania" i kommentarfeltet.

Klikk her for å melde deg på HackCon/preHackCon#13


Det er begrenset antall plasser for påmelding, det lønner seg derfor å melde seg på snarest for å sikre seg plass.