Ledergruppen Advania

Advania er eid av AdvInvest AB. Styret i Advania er selskapets øverste ledelse – se egen side – mens Ledergruppen er operativt ansvarlige for Advania og består av følgende ledere:


Espen Hartz

Espen Hartz

CEO

Espen Hartz har lang erfaring med store kunder, omfattende prosjekter, salg og merkevarebygging i IT-bransjen. Han har i flere år vært Salgs- og Markedsdirektør i Bluegarden og har også jobbet med storkundesalg som KAM i blant annet Atea, TeamPartner og Orkla. Espen Hartz har utdanning innen markedsføring og IT. Han har vært i Advanias ledergruppe siden oktober 2012. 

 

Mobil:   +47 930 29 688
Mail:     espen.hartz@advania.no  

Erlend Skaar-Olsen

Erlend Skaar-Olsen

Sales Director

Erlend har jobbet 18 år i IT bransjen, de ti siste som ansvarlig for salg av ERP til storkunder og hatt ansvar for ERP partnere i Microsoft Norge. Ellers bakgrunn fra konsulentselskaper og drift av eget selskap. Utdannelse fra BI. Vært en del av Advania sin ledergruppe siden september 2017.

Mobil +47 930 39 800
Mail: erlend.skaar.olsen@advania.no

Morten Magnus Enger

Morten Magnus Enger

Director Cloud & Infrastructure

Morten Magnus Enger har lang fartstid fra IT-bransjen hvor han har fokusert på infrastruktur og telekom. Enger har bred erfaring og har arbeidet blant annet som konsulent, teknisk prosjektleder og konsulentsjef. Han var også med på å starte opp konsulentfirmaet Knowledge Factory i 2014, som sommeren 2015 ble kjøpt opp av Advania. Morten Magnus Enger har sin IT-utdannelse fra Universitetet i Oslo og har vært en del av Advania sin ledergruppe siden desember 2016. 

Mobil:   +47 934 09 462
Mail:     morten.enger@advania.no

Guri Korshavn

Guri Korshavn

Director HR & Resource Management

Guri Korshavn har gjennom 30 år jobbet med operativ og strategisk ledelse innen konsulent og IT-bransjen. Hun har erfaring fra selskaper som IT Akademiet, Bluegarden, Forenede Økonomer og LPS. Korshavn er utdannet ved NITH og UiO. Hun kom til Advania i februar 2013 fra Bluegarden hvor hun var ansvarlig for lønnskonsulenter. Hun har vært i Advania sin ledergruppe siden september 2015.

 

Mobil:   +47 906 85 600
Mail:     guri.korshavn@advania.no

Kjell Magne Ramsli

Kjell Magne Ramsli

Director PMO

I nærmere 20 år har Kjell Magne Ramsli arbeidet i IT-bransjen med fokus på forretningssystemer (ERP). Ramsli har erfaring som konsulent, prosjektleder med leveranser innen flere ulike bransjer, som konsulentsjef og leder for Project Management Office. Kun avbrutt av et par år har han fulgt Advania fra 1999 da han startet i Completo, et selskap som ble kjøpt av Hands/Advania. Ramsli er utdannet Sivilingeniør fra NTNU med masteroppgave innen prosjektstyring og ledelse. Kjell Magne Ramsli har arbeidet i Advanias ledergruppe siden september 2015. 

 

Mobil:   +47 951 64 084
Mail:     kjell.magne.ramsli@advania.no

Hanne Ek (fødselspermisjon)

Hanne Ek (fødselspermisjon)

CFO

Hanne Ek har erfaring fra ulike operative stillinger samt bred erfaring fra Økonomi. Hun kom til Advania fra EVRY der hun var ansvarlig for Resource Management og jobbet med LEAN. Tidligere har hun erfaring fra Hands der hun var Business Controller. I tillegg har hun fra CitiFinancial Europe Plc erfaring innen regnskap og Controlling. Hannne Ek er Siviløkonom fra Pacific Lutheran University, Seattle og EMBA fra BI/ESCP Europe. Ek har vært i Advanias ledergruppe fra november 2012. 

 

Mobil:   +47 926 62 379
Mail:     hanne.ek@advania.no

Ole Morten Settevik

Ole Morten Settevik

Advania AS, Styreleder

Ole Morten Settevik har omfattende bakgrunn fra norske og internasjonale IT selskaper. Han har vært administrerende direktør for Microsoft Norge (1995 – 2002), Ementor Norge (2004 – 2006), Bluegarden Norge (2007 – 2012). Han er Bachelor and Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School (CBS).  Settevik har vært i Advanias ledergruppe siden oktober 2012.   

Mobil:   +47 907 53 840
Mail:     ole.morten.settevik@advaniaax.no