Jobb i Advania

Vi tror at IT handler om mennesker, at verdi skapes av mennesker for mennesker. Vi tror at våre medarbeideres kunnskap og ferdigheter er vår viktigste ressurs og vi ivrer etter å beholde, utvikle og rekruttere talenter.

Vi tror på langsiktige og nære kundeforhold. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er nøkkel til suksess. Derfor fokuserer vi på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

Hvorfor jobbe i Advania?

Advania er et kompetansehus hvor faglig utvikling og deling av kompetanse er i sentrum. Du blir utfordret og vil utfordre, i faglig sterke team som oppdaterer hverandre og kunder som bidrar til utvikling. Vi er opptatt av hele mennesket og våre medarbeidere skal ha mulighet til vekst og utvikling både hjemme og på jobben.

Hos oss kan du velge karrierevei, enten som leder eller som fagekspert. Teamarbeid og ledertrening står sentralt. Alle medarbeidere har mål og utviklingsplaner med langsiktige karrieremål. 

Du blir bedre et sted hvor du kan være deg selv. Du trives, får energi og arbeidsglede. Advania er et rådgivnings- og teknologiselskap som er stort nok til å jobbe med Norges mest interessante selskaper og samtidig lite nok til at du gjør en forskjell. Hos oss har du mulighet til å synes - hvis du vil.

 

Kultur

Hos oss er det klart at verdien innen IT-bransjen skapes av mennesker for mennesker. Våre medarbeideres ferdigheter er vårt viktigste aktiva, og vi er opptatt av å beholde, utvikle og tiltrekke talenter.

Vår kultur preges av et sterkt fellesskap og kompetansedeling. Kundefokus og ansvarsfrihet. Vår atferd kjennetegnes av lagånd, leveransepresisjon og kompetanse.

Vi ser på mangfold som vesentlig for innovasjon og vekst. Vårt selskap består av medarbeidere som har jobbet en mannsalder i IT-bransjen, men også nyutdannede toppkandidater og young professionals. Advania er stolt sponsor av ODA-nettverk, og vi har en langt høyere kvinneandel enn hva som er gjennomsnittet i IT-bransjen.

I Advania får vi energi av solide utfordringer og vi har som mål å bli kåret til Norges beste arbeidsplass. Derfor har vi siden 2016 samarbeidet tett med Great Place to Work og er i år på lista over Norges Beste Arbeidsplasser!

Virksomhetsområder

Business Solutions

Hør med oss for jobbmuligheter med bedriftsløsningen Microsoft Dynamics 365 og Power BI.

Cloud & Infrastructure

Vi er alltid interessert i høre fra fremtidige medarbeidere. Ta kontakt for jobbmuligheter innen skytjenester og hardware-salg/sikkerhet, Azure, Office 365 og Sharepoint.

Contact Center Solutions

Ta kontakt for mer informasjon om jobbmuligheter med kommunikasjonsløsningen PureCloud fra Genesys.

Ledige stillinger

Kontakt oss
Silje Grønstad
HR Manager