Partnere

I Advania er vi opptatt av kompetanseutvikling og deling. Internt i egen virksomhet og eksternt sammen med andre. Vårt tilbud i markedet er fundert på solide løsninger, trygg rådgiving og sterke partnere.

Virksomheter som investerer i skyløsninger og komplekse ERP-systemer vil ha en stor og trygg partner som har gjort jobben før og vet hva som skal til. «One point of contact» er et ønske fra mange. Advania er den leverandøren som tar totalansvaret. I ryggen har vi solide partnere og sammen utfyller vi hverandre så løsningene blir komplette.

Advania er en ledende partner for Microsoft i Norden. Advania er lisenspartner og har kompetanse på gullnivå i flere av Microsofts partnernettverksprogrammer, noe som gir selskapet en fordel når det gjelder planlegging, distribusjon og service av Microsoft-produkter.

HP er et av verdens største teknologiselskaper som kontinuerlig jobber for å gjøre hverdagen bedre med sine innovative IT-løsninger.
Med HP sikkerhet i verdensklasse, nyskapende teknologi og Premium-kraft åpner HP for nye, store muligheter! William Hewlett og David Packard tok sikte på å endre verden – noe som fortsatt er drivkraften bak HP.

Advania Contact Center, gjør det enkelt for våre kunder å samhandle med sine kunder på en jevn, kostnadseffektiv og kundevennlig måte.

Vårt partnerskap med Genesys er en viktig del av dette arbeidet, da Genesys er verdensledende produsent av plattformer for Contact Center og Customer Experience. Advania har spesialkompetanse på feltet og har i mange år vært Certified Gold Partner for Genesys.

Med Genesys plattformer og Advania's kompetanse, så vel som forretningsstøtte, kan vi skape gode løsninger for ulike typer selskaper med ulike typer behov, uavhengig av størrelse og kompleksitet.

DynamicsPact er en medlemsorganisasjon som består av de beste Microsoft Dynamics 365 partnere i verden. DynamcisPact kan bistå med implementering av Microsoft Dynamics 365 for kunder som har virksomhet på tvers av ulike landegrenser, og sørger for tilgang til partnere med global rekkevidde med lokal kunnskap.

Advania har gjennomført mange prosjekter i samarbeid med andre DynamicsPact partnere, for sikre at våre kunder får god lokal bistand når de implementerer Dynamics 365 utenfor Norge.

Kontakt oss