Hvordan forbedre arbeidslivet med gamification?

Arrangementer
12.12.2018

Innen 2030 vil arbeidslivet i stor grad preges av folk som er oppvokst med dataspillenes feedback-loops og visuelle, interaktive fortellinger. Dette vil åpenbart ha strategisk betydning for hvordan vi kommuniserer, og hvordan vi organiserer våre virksomheter.

Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å bli lærende organisasjoner i konstant endring, som imøtekommer millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Foredragsholder Frida Monsén er Educational Manager i Advania Norge og har bakgrunn som både lærer, digital utviklingsleder og spillnerd. Monsén har lang erfaring med å lede digital utvikling i skolen og har i mange år jobbet med gamification som et verktøy for motivasjon og utvikling i bedrifter og organisasjoner. Hennes arbeid har resulterer i en rekke forelesninger, inkludert to TEDx samtaler og at en av hennes metoder, Blixtjakten, er utviklet et digitalt verktøy for lærere.

Frida Monsén har vært med og etablert konferansen SETTdagene (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Oslo i og står bak GamifyUs, Nordens første konferanse om gamification i arbeidslivet.

Målgruppe

Seminaret er for deg som ønsker å se mer om hvordan spilldesign og gamification kan være et verktøy for motivasjon og utvikling i din virksomhet.

 

Påmelding og praktisk informasjon

Dato: 12. desember 2018
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6c, 0666 Oslo
Pris: Gratis
Påmelding her

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Advanias deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

Ønsker du å motta informasjon om våre fremtidige seminarer og nyheter? Meld deg på her

Du kan når som helst melde deg av, og vi passer godt på dine personopplysinger. Les mer i vår personvernerklæring her.

 


Tilbake
Bilde med nyheter
Frida Monsén, Educational Manager Advania