Hvordan forberede seg på morgendagens teknologi og kommunikasjon med fremtidens brukere.

Arrangementer
12.12.2018

Marketplaces og Amazon blir av mange presentert som den største trusselen innenfor morgendagens e-handel. Hva skal man vurdere, hvor begynner man og hvordan vinner man?

Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å imøtekomme millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Dette handler seminaret om:

Marketplaces og Amazon

Marketplaces og Amazon blir ofte sett på som den ultimate trusselen mot bedrifters forretningsmodell og eksistens. Men Marketplaces ødelegger ikke for andre retailere, det gjør dårlig service og dårlige kundeopplevelser.

Bli med når Adam Peter Nielsen, CTO i Novicell, tar for seg forretningen Amazon samt andre Marketplaces. Hvordan legger man en strategi for å vinne med de utfordringer Markedplaces byr på og hvordan forbereder man seg best mulig når Amazon inntar Norge. Hvilke muligheter har man og hvordan håndterer man utfordringene som kommer.

 

Hvordan forbedre arbeidslivet med gamification?

Innen 2030 vil arbeidslivet i stor grad preges av folk som er oppvokst med dataspillenes feedback-loops og visuelle, interaktive fortellinger. Dette vil åpenbart ha strategisk betydning for hvordan vi kommuniserer, og hvordan vi organiserer våre virksomheter.

Hvordan kan spilldesign og gamification være en modell for å organisere og lede virksomheter til å bli lærende organisasjoner i konstant endring, som imøtekommer millennials forventning til åpenhet, involvering og visuell kommunikasjon?

Foredragsholder Frida Monsén er Educational Manager i Advania Norge og har bakgrunn som både lærer, digital utviklingsleder og spillnerd. Monsén har lang erfaring med å lede digital utvikling i skolen og har i mange år jobbet med gamification som et verktøy for motivasjon og utvikling i bedrifter og organisasjoner. Hennes arbeid har resulterer i en rekke forelesninger, inkludert to TEDx samtaler og at en av hennes metoder, Blixtjakten, er utviklet et digitalt verktøy for lærere.

Frida Monsén har vært med og etablert konferansen SETTdagene (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Oslo i og står bak GamifyUs, Nordens første konferanse om gamification i arbeidslivet. 

 

Program

08.00 - 08.30 Registrering og enkel frokost

08.30 - 08.45 Velkommen

08.45 - 09.30 Presentasjon ved Adam Peter Nielsen, CTO i Novicell

09.30 - 10.15 Presentasjon ved Frida Monsén, Educational Manager Advania

10.15 - 10.30 Spørsmål og mingling

 

Påmelding og praktisk informasjon

Dato: 12. desember 2018
Tid: Kl. 08.00 - 10.30 (Frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Ole Deviks vei 6c, 0666 Oslo
Pris: Gratis
Påmelding her

Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på Advanias deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere.

Ønsker du å motta informasjon om våre fremtidige seminarer og nyheter? Meld deg på her

Du kan når som helst melde deg av, og vi passer godt på dine personopplysinger. Les mer i vår personvernerklæring her.

 

Kort om Novicell og Advania

Novicell er et digitalt konsulenthus med 215 medarbeidere, hovedkontor i Aarhus og avdelinger i København, Oslo, London, Madrid og Barcelona. I Novicell har vi 20 års erfaring innenfor ehandel og forretning online.

Advania er Norges største partner av Microsoft innenfor ERP med unik kompetanse om hvordan sette opp de beste løsningene for å skape verdi i bedriften. Sammen dekker vi hele forretningsaspektet fra ERP, CRM, ehandel, web, synlighet og inbound marketing.

I Novicell og Advania tror vi på å dele kunnskap og vil holde jevnlige seminarer.


Tilbake
Bilde med nyheter
Frida Monsén, Educational Manager Advania og Adam Peter Nielsen, CTO Novicell