Tilgjengelighet og bedre samhandling med Dynamics 365

Kundeopplevelser
13.03.2018

Da Dag Straumsheim gikk inn som økonomidirektør i A Bygg fant han raskt ut at det eksisterende forretningssystemet ikke var tilstrekkelig for selskapets ambisiøse vekstplaner.

A Bygg er en Oslobasert totalentreprenør som hovedsakelig leverer næringsbygg og offentlige bygg. Selskapet er organisert som en prosjektorganisasjon som benytter flere underleverandører. A Bygg utgjør en solid aktør innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. I 2016 omsatte A Bygg for 450 millioner kroner, men målet er en betydelig vekst både i omsetning og antall ansatte.

– Det er viktig å ha moderne, effektive verktøy for kontroll på forretningen, spesielt i entreprenørbransjen hvor man driver med så mange unike prosjekter samtidig, sier Dag Straumsheim.

Skybasert

Da Straumsheim startet arbeidet med å finne nytt forretningssystem var han fast bestemt på at det skulle være skybasert. – Fremtiden er sky, og jeg har ikke noe ønske om å eie eller drifte en server. Faktisk kan jeg ingenting om å drifte servere, og jeg vil at noen som kan dette gjør det for oss.

Løsningen A Bygg fant hos Advania er Microsoft Dynamics 365 i kombinasjon med SharePoint og Office 365. Løsninger som kontinuerlig oppdateres og driftes sikkert hos Microsoft.

Dag Straumsheim hadde vært på jakt etter aktuell løsning i lengre tid før han leste om tilbudet fra Advania i en artikkel i Finansavisen. – Jeg hadde nesten gitt litt opp før jeg fant frem til Advania. Mye av det som er laget for vår bransje passer egentlig ikke for oss fordi A Bygg driver på en

 

 

Foto: Tina Koss / A Bygg


Tilbake
Bilde med nyheter