Kundeopplevelser

Partnership beyond technology

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

18.

10.

2018

Skybasert kontaktsenter

Som finansinstitusjon er inkassoselskapet Intrum Justitia underlagt strenge krav til datahåndtering, sikkerhet og konfidensialitet. Selskapet var like fullt bestemt på at de ville ha markedets mest moderne kontaktsenterplattform. Etter hurtig og smertefri implementering betjener Intrum Justitia nå tusenvis av kunder med et fremtidsrettet kontaktsenter. Presis og hurtig ruting av alle henvendelser skjer via et webgrensesnitt integrert mot relevante fagsystemer.

Les mer

26.

09.

2018

Glömstaskolen - Teknikk skaper tid til læring

På Glömstaskolan i Huddinge frigjør teknologi og arbeidsprosesser tid for lærere til å fokusere på undervisning.

Les mer

21.

04.

2016

Fra kaos til struktur med PMAX

Skreddersydd for eiendom: Microsoft Dynamics AX med bransjemodulen PMAx er et komplett økonomisk og administrativt forvaltningssystem for eiendomsbransjen. Brukergrensesnittet er Microsoft Outlook-basert og pakken er tett integrert med Microsoft Office. Løsningen er modulbasert slik at kunder kan velge funksjoner ut fra sine spesifikke behov.

Les mer

09.

03.

2016

Et system for alt

Stiftelsen Kaare Berg er morselskap i konsernet som eier 1000 boliger og 500 næringslokaler i Oslo, Bergen, Sarpsborg, Skien, Lørenskog, Moss og Gjøvik. Innen næringseiendom forvalter selskapet både kontorer, skole og industribygg.

Les mer