Kundeopplevelser

Partnership beyond technology

Vi tror på et langsiktig og nært forhold med våre kunder. Vi tror at gjensidig tillit og felles mål er en kritisk suksessfaktor. Det er derfor vi fokuserer på å skape verdier for våre kunder med smart bruk av IT, overlegen service og kreativt samarbeid.

Advania forenkler den digitale hverdagen for selskaper som Grieg Seafood, Kebony og GC Rieber

10.

12.

2018

Advokatfirmaet Hjort - papirløst med skybasert ERP

Advokatfirmaet Hjort moderniserer og digitaliserer egne prosesser. Firmaets 90 advokater skal operere uavhengig av tid, sted og fysiske dokumenter. Hensikten er å imøtekomme kundenes behov best mulig. Med Project Paperless har Advokatfirmaet Hjort valgt det skybaserte forretningssystemet Advania Advokat 365, basert på Microsoft Dynamics 365.

Les mer

18.

10.

2018

Skybasert kontaktsenter

Som finansinstitusjon er inkassoselskapet Intrum Justitia underlagt strenge krav til datahåndtering, sikkerhet og konfidensialitet. Selskapet var like fullt bestemt på at de ville ha markedets mest moderne kontaktsenterplattform. Etter hurtig og smertefri implementering betjener Intrum Justitia nå tusenvis av kunder med et fremtidsrettet kontaktsenter. Presis og hurtig ruting av alle henvendelser skjer via et webgrensesnitt integrert mot relevante fagsystemer.

Les mer

26.

09.

2018

Glömstaskolen - Teknikk skaper tid til læring

På Glömstaskolan i Huddinge frigjør teknologi og arbeidsprosesser tid for lærere til å fokusere på undervisning.

Les mer

13.

03.

2018

Tilgjengelighet og bedre samhandling med Dynamics 365

Da Dag Straumsheim gikk inn som økonomidirektør i A Bygg fant han raskt ut at det eksisterende forretningssystemet ikke var tilstrekkelig for selskapets ambisiøse vekstplaner.

Les mer

20.

02.

2018

Sikkerhet i Brandsdal Group

Fra moderne hovedkontor utenfor Kristiansand tilbyr brandsdal Groups 140 ansatte attraktiv e-handel i Norden, Tyskland og Østerrike. Med millioner av registrerte brukere og eksponeringer på internett står sikkerhet høyt på agendaen hos vekstselskapet.

Les mer

08.

02.

2018

Ni av Vest-Agders kommuner løftet opp på felles standardisert plattform

Kommunesammenslåing medfører store endringer i statlige og kommunale datasystem. Men også uten endrede grenser har mange kommuner mye å vinne på samarbeid og migrering til felles plattform og domenekonsolidering.

Les mer

24.

04.

2016

Visjonære ambisjoner bak valg av ERP-system

Mange oppkjøp og hurtig vekst var årsaken til at gammel forretningsløsning ikke lenger var egnet for Nokas. Sikkerhetskonsernet gikk derfor til markedet med en tydelig bestilling; en ERP-partner som kunne levere Microsoft Dynamics 2013 R3. I hard konkurranse med flere leverandører ble Advania valgt.

Les mer

21.

04.

2016

Fra kaos til struktur med PMAX

Skreddersydd for eiendom: Microsoft Dynamics AX med bransjemodulen PMAx er et komplett økonomisk og administrativt forvaltningssystem for eiendomsbransjen. Brukergrensesnittet er Microsoft Outlook-basert og pakken er tett integrert med Microsoft Office. Løsningen er modulbasert slik at kunder kan velge funksjoner ut fra sine spesifikke behov.

Les mer

20.

04.

2016

Loomis Norge

Cash is king. Sjelden har det gamle ordtaket hatt større relevans enn her. Loomis flytter daglig store kontantbeløp for kundene sine, og bidrar til at kontanthåndtering kan foregå sikkert og effektivt i butikker, banker og ellers i samfunnet.

Les mer

20.

04.

2016

Sentraldistribusjon

Hos Sentraldistribusjon på Brobekk handler alt om bøker. Rettere sagt; alt handler om å flytte bøker og håndtering av transaksjoner knyttet til bøker. På hovedlageret i Oslo finnes rundt 19 millioner bøker tilgjengelig til enhver tid, eller rundt 40.000 titler.På oppdrag for forlag og bokklubber distribueres bøkene ut til bokhandlere og forbrukere over hele landet, til et marked som møter nye utfordringer og stadig krever raskere og mer presis levering.

Les mer

12.

04.

2016

XXL vokser med Microsoft Dynamics AX

– Å velge riktig forretningssystem og driftspartner er litt som å gå inn i et ekteskap. Det fordrer gjensidig tillit, langsiktighet, integrasjon og investering, sier IT-direktør Espen Terland. Som kunde av Advania, gjennom flere år med vekst og utvikling, har XXL Sport & Villmark klart å effektivisere prosesser og redusert kostnader for å sikre lave priser til kundene.

Les mer

12.

04.

2016

Stamina Helse

Størst på helse: På få år er Stamina Helse blitt Norges største private helseaktør, med 700 medarbeidere og bred kompetanse på områder som bedriftshelsetjeneste/HMS-arbeid, mottakssentral for trygghetsalarmer og lege/krisetelefoner, idrettsskader, rådgivning og rehabilitering. Veksten de siste årene er i stor grad oppnådd gjennom oppkjøp av mindre selskaper.

Les mer

12.

04.

2016

Et konkurransefortrinn med Microsoft Dynamics AX

Det forteller administrerende direktør i Otra Norge, Lars Hamborg. – Selskapet er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar, Europas største og en av verdens ledende distributører av elektromateriell. Med 150 ansatte i Norge, hovedlager i Drammen og egne selvbetjeningslagre på 12 steder rundt om i landet, er selskapet også en av de største aktørene i det norske markedet.

Les mer

25.

03.

2016

Nytt ERP-system, nytt hjerte

Sentralt for GC Rieber var det å finne en leverandør og et system som kunne legge til rette for prosesser som foregår både på tvers av selskaper i konsernet GC Rieber og i det enkelte selskap. Microsoft Dynamics AX er et forretningssystem som håndterer organisasjoner som er både konsern og et konglomerat av selskaper på samme tid, slik som GC Rieber.

Les mer

09.

03.

2016

Et system for alt

Stiftelsen Kaare Berg er morselskap i konsernet som eier 1000 boliger og 500 næringslokaler i Oslo, Bergen, Sarpsborg, Skien, Lørenskog, Moss og Gjøvik. Innen næringseiendom forvalter selskapet både kontorer, skole og industribygg.

Les mer