En portal for skytjenester. Alltid oppdatert.

Nyheter
18.10.2017
At skytjenester representerer effektivisering og kostnadskutt for mange er vel kjent. Men det er en jobb å holde seg oppdatert på alt som finnes i markedet. Det kan bli mye administrasjon når man skal inngå en og en avtale med de mange leverandørene som har relevante løsninger. Derfor har Advania tatt arbeidet med å samle det hele i en oversiktlig portal. Slik kan du raskt skaffe deg oversikt og bestille alt via ett og samme punkt.

Når teknologier smelter sammen er det ikke lenger like relevant å forholde seg til hvilken leverandør som står bak en enkelt tjeneste eller lisens. Advania har alltid fokus på hva teknologien kan gjøre for våre kunder. Marketplace gir tilgang til det kundene våre ønsker enten det kommer fra Microsoft, Google, Amazon eller andre leverandører.

På Advania Marketplace betaler du bare for tjenestene din virksomhet til enhver tid behøver. Fordi behovene forandrer seg har vi gjort det enkelt å avslutte og starte abonnement på ulike tjenestene. Oversikten gjør også at du kan enkelt kan stenge av tjenester du ser er lite i bruk. Slik får du kostnadskontroll samtidig som du sparer tid til administrasjon.

I Advania inspireres vi av å utvikle og fornye oss i takt med våre kunders behov. Skytjenester er en av våre hovedsatsinger. Nå tar vi skrittet videre og utvider vårt produkttilbud med Marketplace som gir full oversikt, skalerbarhet og kontroll. Tilbudet vil kontinuerlig utvides med nye tjenester. Alltid oppdatert. Alltid aktuell.

Les mer om Advania Marketplace
Tilbake
Bilde med nyheter