Skyløft for PMAx!

Nyheter
24.11.2017
I tillegg gir den nye versjonen enklere manøvrering, det er vanskeligere å gjøre feil og mye av det som tidligere måtte spesialtilpasses er nå lagt inn i standard løsning.

Microsoft Dynamics har flyttet opp i skyen og når PMAx nå følger etter åpner dette for mange muligheter. Smarte løsninger som eksempelvis global adressebok sørger for registrering av aktører et sted - en gang, og den tette Excel toveis-integrasjon gir mulighet til mer fleksibel arbeidsmetodikk samtidig som forretningslogikken ivaretas - PMAx 365 utnytter til fulle det store potensialet i Microsofts smarte forretningsløsninger.

Den gode velkjente funksjonaliteten i PMAx er der fortsatt, den er bare flyttet opp i Dynamics 365 med de enorme forbedringene dette gir.

Nye muligheter med PMAx 365
Advania har tidligere vært leverandør av fagsystemer innenfor eiendomsforvaltning. Når tjenestene nå flyttes opp i skyen har vi forberedt oss ved å bredde vår kompetanse innen effektiv forretningsdrift. Med utgangspunkt i den nye Microsoft-plattformen bistår vi våre eiendomskunder også som leverandør av løsninger for sikkerhet, samhandling, dokumentdeling og drift.

Embrace and extend - PMAx går internasjonalt
Samtidig med oppgradering til skybasert løsning vil PMAX 365 bli tilbudt på det globale markedet. Advania øker ambisjonene og vil tilby løsningen via Microsoft-tjenesten AppSource. Vi omfavner kombinasjonen egenutviklet standard løsning med Microsofts moderne plattform når vi sikter mot sertifisering av PMAx.
Tilbake
Bilde med nyheter