Advania aktive på HackCon 2018

Nyheter
27.11.2017
Den nasjonale konferanse HackCon ble etablert i 2005 av nettverk bestående av personer fra Norge som innehar høy sikkerhetskompetanse innen cyber/informasjonssikkerhet. Målet var å skape praktiske cyber/informasjonssikkerhetskurs og en sikkerhetskonferanse, kombinert med en sosial møteplass for å møte fremtidens utfordringer innen cyber/informasjonssikkerhet.

Når HackCon #13 arrangeres fra 12-15. februar 2018 er det med fokus på "Protecting Systems and Securing Your Critical Values".

Karim El-Melahaoui og Oddvar Moe fra Advania skal holde et todagers kurs "Master of Windows Defense" som vil handle om hvordan virksomheter best kan beskytte sitt Windows miljø slik at det tåler angrep bedre. Videre skal Oddvar Moe holde foredraget "Windows binærfiler - Et ekte eventyr i sårbarheter" som fokuserer på sikkerhetsforskning Oddvar har jobbet med siste året.
- Foredraget passer for alle som er interessert i å se dagens trusselbilde og forstå fremtidens utfordringer. Ved å lære å forstå hacking bedre kan man også bedre forsvare sin bedrift, kommenterer Oddvar.

Master of Cyber Security
Oddvar Moe, som også er hentet inn som sensor for å prøve høgskoleelever i nettopp hacking – bidrar også i forkant av HackCon som en av to bidragsytere til å lage spørsmålene deltakerne i konkurransen Master of Cyber Security skal gjennom.

Følg Oddvar Moe og Karim El-Melhaoui på Twitter!
@KarimElMelhaoui @Oddvarmoe
Tilbake
Bilde med nyheter