Advania kjøper Wise

Nyheter
10.09.2018

Wise har hovedkontor i Reykjavik og lokalkontor i blant annet Ålesund. Selskapet består av 80 spesialister og konsulenter innen ERP, programvareutvikling og tjenesteleveranser.

Advania har kjøpt Wise fra AKVA Group i Norge. Oppkjøpet venter på endelig godkjenning fra Konkurransetilsynet.

Wise er en anerkjent leverandør av ERP-løsningen Microsoft Dynamics NAV. Selskapet leverer systemer og tjenester til både sjømatnæringen, kommuner, finans og ulike spesialisttjenester.

Advania er den største distributøren av Microsoft-løsninger på Island og har som Wise flere eksperter innen Microsoft Dynamics NAV. Sammenslåingen av selskapene gir betydelig styrke til å kunne konkurrere med internasjonale aktører i dette markedet.

"Wise har løsninger som passer godt med våre, og sammen kan vi bruke vår kunnskap og størrelse til å betjene flere bransjer. Denne fusjonen styrker oss betydelig i det globale konkurransemiljøet, "sier Aegir Mar Þórisson, CEO Advania Island.

"Wises gode fotfeste innen sjømatnæringen i Norge representerer spennende muligheter for våre vekstambisjoner.”, sier Espen Hartz, CEO i Advania Norge.


Om Wise
Wise tilbyr et bredt spekter av fleksibel og kundetilpassede forretningsløsninger (ERP), programvare for forretningsledelse og relaterte tjenester. Wise-gruppen har utviklet en betydelig mengde proprietær programvare som kan pakkes for å skape skreddersydde plattformer for kundene. De viktigste merkevarer inkluderer Wise NAV, Wise Analyzer, lokale løsninger og flere forretningsløsninger som brukes av selskaper rundt om i verden. Blant dem er WiseFish, en spesialdesignet fiskeriløsning som brukes av store fiskebedrifter globalt.

https://www.wise.is/en/


Tilbake
Bilde med nyheter