Advania med ny Skoleansvarlig

Nyheter
21.09.2018

Frida Monsén er ansatt som Skoleansvarlig i Advania Norge. Monsén har med seg verdifull erfaring som lærer, digital utviklingsleder og spillnerd når hun nå skal være med å bygge opp Advania Skolepartner i Norge.


Frida Monsén har bakgrunn som både lærer, digital utviklingsleder og spillnerd. Hun har lang erfaring med å lede digital utvikling i skolen og har jobbet med det svenske skoleverket, både kommunale og private aktører.


Frida har i mange år eksperimentert med gamification som et verktøy for motivasjon og utvikling, noe som resulterer i en rekke forelesninger, inkludert to TEDx samtaler og at en av hennes metoder, Blixtjakten, er utviklet et digitalt verktøy for lærere.


Frida har vært med og etablert konferansen SETTdagene (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Oslo i og står bak GamifyUs, Nordens første konferanse om gamification i arbeidslivet. Hun er aktuell med boken Digital kompetens – i skolan och i klassrummet. 


“Vi ønsker Frida velkommen til Advania Norge og er så glad for å få en så erfaren og kompetent Skoleansvarlig om bord. Frida blir en uvurderlig ressurs for våre kunder og samarbeidspartnere innen skole og utdanning!”, sier CEO Espen Hartz.


Se Fridas foredrag “What If the School of Tomorrow Is Already Here?” på Tedx https://www.youtube.com/watch?v=lJp5P3FEMxUAdvania Skolepartner

Tilrettelegger for økte digitale ferdigheter hos lærere og elever ved å levere gode fysiske og digitale undervisningsmateriell og læringsmiljø til kommuner og skoler.

Les mer: https://advania.no/produkter-og-tjenester/tjenester/advania-skolepartner/

 Tilbake
Bilde med nyheter
Frida Monsén, Skoleansvarlig i Advania