Advania PMAx tilgjengelig i AppSource

Nyheter
27.11.2018

Eiedomsforvaltningsløsningen PMAx er nå tilgjengelig i AppSource, Microsoft sin internasjonale markedsplass for spesialiserte Dynamics 365 løsninger. PMAx er den første løsningen fra Advania tilgjengelig i AppSource.

PMAx er utviklet i nært samarbeid med store eiendomsforvaltere i Norden og Europa. Løsningen er primært utviklet for selskaper med store eiendomsporteføljer.

PMAx er en komplett løsning for effektiv eiendomsforvaltning. PMAx gir oversikt over hele eiendomsporteføljen. Løsningen inneholder avanserte regnskapsmuligheter, et avansert kontraktsadministrasjonsverktøy og gjør det mulig å forenkle og automatisere daglige prosesser for eiendomsforvaltning, slik at du sparer tid og ressurser.

"Registrering av PMAx i AppSource åpner opp nye muligheter og styrker Advanias markedsmuligheter i det internasjonale markedet. Microsoft setter høye kvalitetsstandarder for løsninger som er registrert i AppSource, og det er derfor en stor glede at Advania har sin første løsning tilgjengelig der, sier Kristinn Eiríksson, direktør for Business Solutions i Advania.

PMAx er utviklet som et tillegg til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, og er sømløst integrert med andre Dynamics løsninger. PMAx er i bruk av selskaper i Norge, Danmark, Sverige og Ungarn.

PMAx har et enkelt og brukervennlig grensesnitt og er integrert med andre løsninger i plattformen Microsoft Dynamics 365, som Microsoft CRM, Power BI og PowerApps.

AppSource gjør det mulig å kjøpe abonnement på ulike løsninger som er utviklet av uavhengige produsenter, for Microsoft Dynamics 365.


Tilbake
Bilde med nyheter
Kristinn Eiríksson, Director of Business Solutions, Advania Island