Advokatfirmaet Hjort velger skybasert forretningssystem

Nyheter
07.12.2018

Advokatfirmaet Hjort moderniserer og digitaliserer egne prosesser. Firmaets 90 advokater skal operere uavhengig av tid, sted og fysiske dokumenter. Som første store advokathus i Norge har Advokatfirmaet Hjort valgt Advania Advokat 365.

ERP er hjertet i virksomheten vår. I forretningssystemet har vi alt av data om kunder, prosjekter og ansatte, all finansiell informasjon, i sum måten vi arbeider på. Vi velger nå en løsning som er sikker, fleksibel og alltid oppdatert”, uttaler direktør Christopher J. Helgeby.

Microsoft plattform

Han forklarer valget av system basert på plattformen Microsoft Dynamics 365 slik: “Vi får en standardisert løsning som også dekker våre mer spesielle behov som advokatfirma. Å integrerer med tredjepartsleverandører er enkelt, uten særlig tilpasning av løsningen. Funksjonaliteten er fremoverrettet og gir oss mulighet til å tilby bedre og mer tilpassede tjenester for kundene.”

Christopher J. Helgeby, Direktør Advokatfirmaet Hjort

Helgeby forteller at Advokatfirmaet Hjorts advokater skal være digitale. Med ny skybasert løsning vil de føre timer, registrerer reiseregninger og utforme kundefakturaer uansett om de er i retten, hjemme eller på reise. 

Advokatfirmaet Hjort har vært en god kunde gjennom flere år, og vi er så glade for at advokatfirmaet vil digitalisere advokatenes hverdag ved ta i bruk den helhetlige Microsoft-plattformen og de advokatspesifikke løsningene vi har utviklet”, sier Espen B. Hartz, Administrerende direktør i Advania.

Advania er en partner som vi kan utfordre, og som utfordrer oss. Vi er trygge på kompetansen Advania bringer til bordet.” Med Advania Advokat 365 forventer Helgeby at mye blir som før, bare enklere for brukerne. “Jeg tror de fleste vil oppleve innføringen av nytt forretningssystem som en lettelse.”

Om Advokatfirmaet Hjort
Advokatfirmaet Hjort bistår forretningsklienter, offentlige og private klienter med rådgivning og prosedyreoppdrag i saker innenfor alle sentrale rettsområder. Firmaet som ble etablert i 1893 har 130 ansatte, hvorav 90 er advokater. Advokatfirmaet Hjort har vært kunde av Advania gjennom en årrekke. https://hjort.no/. 


Tilbake
Bilde med nyheter
Foto: Bård Ek