Kirkevoll i Bergen kommune valgt som pilotskole

Nyheter
11.01.2019

I november inviterte Advania Skolepartner sammen med James Nottingham fra Challenging Learning en modig og pedagogisk nysgjerrig skole til å være pilot i utforsking av nye måte å arbeide med digital læring. Blant flere interesserte er Kirkevoll skole i Bergen kommune nå valgt.

Hvordan bruke fremgangsrike metoder som The Learning Pit og The Challenging Learning Process sammen med forskningsbaserte, dokumentert effektive metoder for å utvikle digitale kompetanser og metoder i undervisningen for å fremme elevenes dybdelæring? Dette er hva Kirkevoll som pilotskole nå får være med å utforske.

“Kirkevoll skole er valgt fordi dette er en skole som har vist stor interesse og motivasjon både hos ledelsen og lærerne. At Kirkevoll er en kombinert barne- og ungdomsskole gir oss mulighet for å teste pedagogisk opplegg mot 1-9. trinn. Vi ser frem til å jobbe med Kirkevoll skol på det som driver oss i Advania Skolepartner mest – hvordan kombinere metode for dybdelæring og digitalisering på en måte som gagner den enkelte elev”, sier Frida Monsén, pedagogisk utviklingsleder i Advania.

Advania Skolepartner har inngått samarbeid med det anerkjente og prisvinnende selskapet Challenging Learning som deler undervisnings- og ledelsespraksis som har stor innvirkning på læringsutvikling. Selskapet kobler global eksellense med lokal strategi og praksis. Alt Challenging Learning gjør er designet for å inspirere og utfordre folk til å utvikle stadig mer effektive strategier for læring.

Kartlegging

Om kort tid vil det avholdes oppstartsmøte med representanter for Kirkevoll skole og Advania Skolepartner. Hensikten er å kartlegge skolens behov og utfordringer, samt avdekke styrker Kirkevoll har som kan forsterkes i det videre arbeidet. Deretter vil partene planlegge hvordan det er best å arbeide med Challenging Learning sammen med Advania Skolepartners metoder innen dybdelæring. Når dette er gjennomført vil neste steg være en workshop hvor James Nottingham fra Challenging Learning også deltar. Hele prosessen vil følges tett av pedagogisk ansvarlig i Advania Skolepartner.

“Vi ser frem mot muligheten til å utvikle vår digitale pedagogikk sammen med Advania Skolepartner og Challenging learning” sier Bente Høiaas som er avdelingsleder for ungdomstrinnet på Kirkevoll skole.

Interessert i hvordan Advania Skolepartner kan bistå din skole eller kommune i arbeidet med digitalisering og dybdelæring? Ta kontakt for et uforpliktende møte

 

Kirkevoll Skole

Vil dere bli pilotskole for digitale metoder innen dybdelæring?

 


Tilbake
Bilde med nyheter