Advania Marketplace - best i Europa

Nyheter
19.03.2019

En unik digital kundereise for automatisert leveranse av skytjenester. Slik ble Advania Marketplace nylig beskrevet da Marketplace ble tildelt prisen for beste Scale Partner Europe av den global IT-distributøren Ingram Micro.

 

Daniel Albersson, Nordic Manager for Cloud Services i Advania:
"Vi tar imot utmerkelsen som årets Scale Partner Europe med stolthet. Det er en anerkjennelse av et faglig og effektivt samarbeid mellom leverandører, distributører og av Advania som en fremtidsrettet integrasjonspartner. Marketplace er en god tjeneste som først og fremst tjener våre sluttkunder".

Bak anerkjennelsen står Ingram Micro sin rangering av partnere som vurderes etter modenhet innen fire kategorier: vekst, bredde, dybde og den høyeste kategorien som måler muligheten til å skalere forretningen. Det er i denne siste kategorien at Advania regnes som best i Europa.

For å kvalifisere seg som Scale Partner - og slik konkurrere om priser - må partneren ha mer enn ti tjenester i tilbudet, inkludert infrastructure as a service og administrative tjenester. I tillegg er det krav om en samlet digital opplevelse for kundene på en fullautomatisert markedsplass.

Begrunnelsen for Advania som den beste Scale Partner i Europa lyder:

"Advania tilbyr en unik digital kundereise i en fullautomatisert leveranse av skytjenester, og utmerker seg videre med vekst langt over bransjens gjennomsnitt."

Mer om Cloud Summit:

Cloud Summit arrangeres årlig av IT-distributøren Ingram Micro og tiltrekker seg tusenvis av beslutningstakere fra hele verden som ønsker å fange opp bransjestrender, oppdage nye metoder og dele beste praksis rundt skybaserte IT-løsninger. I år fant arrangementet sted 11.-13. Mars i San Diego.


For mer informasjon vennligst ta kontakt med:

Per-Gunnar Furuseth, Director Infrastructure Advania Norge 
Tlf: +47 922 66 990, e-post: per.gunnar.furuseth@advania.no.


Tilbake
Bilde med nyheter
Fra venstre: Torbjörn Schön Director Value og Cloud Business Ingram Micro, Göran Gustavsson COO Advania, Daniel Albertsson Nordic Cloud Manager Advania, Anton Skornas Cloud Business Developer Advania, Renee Bergeron Senior Vice President Global Cloud, Ingram Micro.