Hold av datoen for Advania Fall Conference!

Nyheter
17.04.2019

Advania Fall Conference 2019 i Reykjavík blir trolig tidenes største. 13. september går en av Europas lengstlevende årlige teknologikonferanser av stabelen for 25. året på rad. Hold av datoen!

 

Advania Fall Conference er en av Islands største IT-events. Heldagskonferansen er fullpakket med lærerike og inspirerende presentasjoner, relevante for alle som optimerer sin virksomhet med smart bruk av IT. Modige nye ideer og konkrete erfaringer og caser blir presentert.

Forberedelsene til 2019-konferansen er i full gang og agendaen er under utforming. Årets tema vil omfatte teknologi, utvikling, sikkerhetsspørsmål, nye løsninger og disruptive ideer. Agendaen er skreddersydd for et engelsktalende publikum, og vil bli publisert i midten av juni. Om lag 50 innovative og innflytelsesrike foredragsholdere fra interessante deler av IT-bransjen globalt vil presentere på årets konferanse.

Arrangementet finner sted i den verdensberømte konsertsalen Harpa i Reykjavík. Keynote speakers i 2018 inkluderte Tim Urban, forfatter av tech blog Wait But Why, Tiffani Bova fra Salesforce, Inga Thordar fra CNN og Hjálmar Gíslason fra GRID.

Konferansen vil også ha et utstillingsområde hvor ledende teknologiselskaper tilbyr besøkende mulighet til å utforske og prøve ut deres nyeste produkter.

Siste års konferanse ble godt mottatt av deltakerne, med en til nå enestående høy tilfredshet på 94 %. Selv om dette blir vanskelig å overgå, tar vi mål av oss å gi en enda bedre opplevelse i år.

Advania Fall Conference representerer en meget god mulighet for læring og nettverksbygging. I filmen nedenfor får du en følelse med atomsfæren på Advania Fall Conference og kan høre fjorårets deltakere dele sine opplevelser.

Her vil du finne agenda for konferansen.

For mer informasjon ta kontakt med:

Mona Hoksvold, Marketing Manager, Advania Norge
Tlf: +47 934 81 700, e-post: mona.hoksvold@advania.no

Påmelding

 

The Advania Fall Conference 2018 highlights from advania on Vimeo.


Tilbake
Bilde med nyheter