The future way of thinking

Nyheter
04.07.2019

Digital transformasjon og disruptiv teknologi krever nye måter å jobbe på i alle aspekter av samfunnet. Vi har derfor valgt "Expertise for changing times” som tema for årets konferanse.

Konferansen inneholder foredrag fra nær 50 foredragsholdere som vil dele sine erfaringer og snakke om de viktigste utfordringene og mulighetene moderne IT bringer.

Ben Hammersley og Duena Blomstrom er to av konferansens hovedtalere, de har begge fått oppmerksomhet fra hele verden for sitt arbeid.

Ben Hammersley regnes som en av verdens ledende futurister. Han har mange års erfaring som internett-teknolog, journalist og strategikonsulent for virksomheter og regjeringer. Han vil diskutere innovasjon og de viktigste aspektene som kan hjelpe enkeltpersoner og virksomheter i en stadig skiftende fremtid.

Duena Blomstrom er kjent for sitt konsept "Emotional Banking" som dreier seg om FinTech og hvordan bankindustrien trenger å revurderes, med forbrukernes behov i tankene. Hun har skrevet en bok om emnet med betraktninger om bankene bryr seg om forbrukernes behov, og om de noen gang kan bli selskaper som er elsket av folket.

Björn Zoëga, Patricia Florissi and Hilmar Veigar Pétursson er også hovedtalere på konferansen.

Björn Zoëga er tidligere konsernsjef ved det Nasjonale Universitetssykehuset på Island, og er nå administrerende direktør ved Karolinska Universitetssykehuset i Sverige. Björn tar for seg kultur, teknologi og ledelsesmessige utfordringer i helsesektoren.

Hilmar Veigar Pétursson er grunnlegger av og administrerende direktør i CCP. Han vil snakke om vennskap, livsoppfyllelse og meningsfylte bånd. I en verden med hyperkonnektivitet, og med økende fremmedgjøring, knytter online-gamere livslange vennskap til tross for store fysiske avstander mellom dem.

Patricia Florissi er VP og Global CTO i Dell EMC, og hjelper til med å definere teknologistrategier som representerer hele Dell EMC-økosystemet.

Advania Fall Conference arrangeres den 13. September, i den verdensberømte konsertsalen Harpa i Reykjavik. Konferansen er en av de største IT-hendelsene på Island. Konferansen har de siste årene blitt utsolgt, så det lønner seg å være raskt ute med påmelding.

 

 


Tilbake
Bilde med nyheter
Ben Hammersley, Duena Blomstrom, Björn Zoëga, Patricia Florissi, Hilmar Veigar Pétursson er hovedtalere på Advania Fall Conference 2019.